Comencen els Jocs Florals Escolars i el Concurs literari i de cartells de Sant Boi

Ja ha arrancat la 34a edició dels Jocs Florals Escolars de Sant Boi així com la XXXI edició del Concurs literari i de cartells del curs 2020-2021. L’any passat no es van poder celebrar a causa de la situació de pandèmia, i és per això que aquest any s’han introduït una sèrie de novetats que permetin el seu desenvolupament, complint totes les mesures sanitàries, però sense perdre l’esperit dels premis.

Digitalització dels Jocs

Una de les novetats d’aquesta edició serà la digitalització del procés de participació, amb una plataforma creada expressament pel concurs. La selecció dels treballs, les votacions i l’anunci dels guanyadors es farà a través d’aquesta plataforma digital.

Entrega de premis

Enguany, degut a les mesures sanitàries, no es realitzaran els actes de barri presencials dels Jocs Florals, però sí que es farà l’acte final d’entrega de premis tant de Jocs Florals, el dia 27 de maig, com del Concurs literari i de cartells, el 22 d’abril.

Els dos actes es faran a Can Massallera amb la presència dels participants i es retransmetran en directe perquè el puguin seguir les famílies.