Comencen els Jocs Florals Escolars i el Concurs literari i de cartells de Sant Boi

Ja ha començat la 36a edició dels Jocs Florals Escolars de Sant Boi així com la XXXIII edició del Concurs literari i de cartells del curs 2022-2023.

 

El funcionament i realització dels Jocs Florals es farà, inicialment, a través de la plataforma digital premisjocsflorals.cat. Aquesta eina, que ja es va implementar fa dues edicions, compleix la funció d’ordenar els treballs tenint en compte les votacions telemàtiques del jurat. Posteriorment, se celebrarà una reunió presencial on els membres del jurat escolliran els i les guanyadores. Aquest serà el procediment tant en la primera fase dels premis de barri com en la fase final dels premis de ciutat.

 

Com a novetat, al concurs literari, en la modalitat de guió dramàtic, l’alumnat podrà presentar un «curt» (voluntari) de 4 minuts aproximadament a més a més del text.

Entrega de premis

L’acte final d’entrega de premis dels Jocs Florals serà el 31 de maig a Can Massallera i es farà en dos torns, a les 17.30 hores per l’alumnat de primer a tercer d’ESO i a les 18.30 hores per l’alumnat de quart a sisè.

L’acte del Concurs literari i de cartells serà el 25 d’abril a les 16:30 hores a Can Massallera.